Equine Fine Art

Equine Fine Art - Jouw paard als kunstwerk


Slechts een aantal Belgische fotograferen biedt op dit moment deze soort van fotografie aan. Ik ben dan ook enorm trots dat ik deze kunstvorm mag aanbieden aan allerlei prachtige paarden en eigenaars. Deze beelden verdienen in mijn ogen een plekje aan de muur want ieder paard is een kunstwerk op zich!


Een Equine Fine Art fotoshoot kan doorgaan bij jou op stal. Ik kom hiervoor met mijn studio naar je toe. Deze bestaat uit een achtergronddoek en 2 softboxen. Hiervoor hebben we nodig: 

  • Een of meerdere stopcontacten.
  • Een locatie binnen, bijvoorbeeld een binnenpiste, schuur of stalgang. Het moet in ieder geval overdekt zijn. De ruimte hoeft niet groot te zijn, maar zorg wel dat jouw paard een 'vluchtroute' heeft voor als het even spannend wordt. 
  • Veel beloningen voor je paard die eventueel zacht is. Denk aan brood, appel, banaan enz. Wanneer het zacht is kunnen we het prikken aan een zweep voor de unieke foto's. 


De shoot is voornamelijk van het paard alleen. Hiervoor heb je volledig de vrije keuze of je dit wil met hoofdstel of een wegwerkhalster die ik meeheb. Wil je graag een extra accent op de hals? Dan kan je uiteraard jouw paard volledig invlechten vooraf.

Zorg er voor dat jouw paard enorm proper is, hoe meer het paard glanst, hoe mooier het effect.


Wanneer je een Fine Art shoot inboekt zorg je best ook voor een extra helpende hand zodat alles op het gemak en vlot kan verlopen.